Terugblik Paasweekend

Als Jonkheid blikken we terug op een druk Paasweekend, waarin de jaarlijkse ALV centraal stond. Tijdens deze ALV, die overigens een matig opkomst kende, namen we afscheid van Vincent Heuts en Vanni Caddeo als bestuursleden van onze vereniging. Via deze weg willen wij beide heren nogmaals bedanken voor hun enthousiasme en inzet tijdens hun bestuurstermijn. Vervolgens hebben de leden Fabian Habets gekozen als nieuw algemeen bestuurslid en werd Danny Roebroeks benoemt tot penningmeester.

Op Goede Vrijdag hebben wij als vereniging meegeholpen tijdens de Goede Vrijdag viering. De opkomst onder onze leden was magertjes, wat mede komt door het vroege tijdstip van de viering. Echter, er is toch een mooie rondgang gehouden waar wij ons steentje aan bijgedragen hebben.

Op Paaszondag zijn onze leden langs de deuren gegaan om de vastenzakjes op te halen. Met de aanwezige leden is er veel werk verricht, waardoor we redelijk snel klaar waren met ons werk en we konden genieten van de mooie Paaszondag.

Ons verenigingsjaar is nu officieel begonnen. We willen alle leden bedanken die tijdens het Paasweekend aanwezig waren. Nu kan het aftellen beginnen tot de Bronk, het is immers nog maar 70 nachten slapen.