Jaarprogramma 2018

Nu de winter bijna achter de rug is wordt het tijd om vooruit te kijken. Nu we richting de Pasen gaan betekent dit dat de jaarlijkse ALV eraan zit te komen. Deze zal traditiegetrouw plaatsvinden op Witte Donderdag, 29 maart. Meer informatie over het tijdstip, locatie en de stukken zal snel volgen.

Langzaam maar zeker gaan we weer richting het hoogtepunt van ons verenigingsjaar, de Bronk. Achter de schermen wordt al druk gewerkt om ook dit jaar de Bronk in goede banen te leiden. Dit jaar staat de route door Libeek en Moerslag op de planning, in tegenstelling tot wat op de kalender van de Schutterij vermeldt staat. Noteer de datum alvast met een dikke marker in jullie agenda, de Bronk zal plaatsvinden van 16 tot en met 19 juni.

Voor de overige activiteiten van ons komende verenigingsjaar verwijzen we jullie naar ons jaarprogramma, die jullie op de website onder het kopje agenda kunnen vinden. Wij hopen jullie graag tijdens een van onze verenigingsactiviteiten te zien.