Kapitein 2018

Op een zonovergoten terras bij café het Trefpunt vond zondag 3 juni de jaarlijkse kapiteinsverkiezing plaats. Hier werden allereerst die nieuwe bestuursleden Dave Broers en Marcel Martinussen geïnstalleerd als bestuursleden der Jonkheid. Vervolgens was het tijd om afscheid te nemen van kapitein Danny Roebroeks, die middels een dankwoord de leden bedankte voor de ‘sjieke broonk’.

Na het afscheid werd de spanning opgebouwd: wie wordt onze nieuwe kapitein? De naam Maurice Frijns uit ‘Moersjel’ werd uit de hoed getrokken! Samen met zijn vaandrigs Jordy Dautzenberg, Melvin Habets, Fabrizio Caddeo en Roy Hupperetz gaat hij dit jaar voorop. Mannen, van harte proficiat! Wij kijken er naar uit  om samen met jullie, de leden en de mensen van het dorp de Bronk te vieren.

Nieks is sjoener es de Broonk in Segietere‘