Activiteiten Najaarskermis

Het weekend van 12 tot en met 14 oktober staat in het teken van de jaarlijkse Najaarskermis. Dit jaar hebben we een volledig nieuw programma samengesteld voor onze leden en de mensen uit het dorp.

De vrijdagavond staat in het teken van de ledenavond. Dit jaar heeft een groep leden het initiatief genomen om een ledenavond 2.0 te organiseren. Onder de naam ‘Culinair Wintergala’ kunnen de leden de hele avond genieten van culinaire hapjes en drankjes, waardoor er tot de in de late uurtjes de voetjes van de vloer kunnen. Voor het aanmelden verwijs ik de leden naar de mail die ze reeds hebben ontvangen.

De activiteit vindt plaats in café ’t Trefpunt en begint om 19:30. Er geldt deze avond de dresscode gala. Leden mogen een introducé meenemen naar deze avond. Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig om er een geslaagde avond van te maken. Het beloofd een goede start van een mooi weekend te worden.

Op de zaterdag staat weer een nieuwe activiteit op het programma: de Jonkheids Pub Quiz. Tijdens deze avond zullen we kijken welk team de beste wandelende encyclopedie van Sint Geertruid is. De quiz bestaat uit een aantal ronden waar diverse onderwerpen centraal staan. Een Jonkheidsronde mag tevens niet ontbreken. De quiz is toegankelijk voor iedereen en wordt in teams van maximaal 5 personen gespeeld. Inschrijfkosten voor de quiz bedragen €2,- per persoon. Opgeven kan via jonkheidsintgeertruid@hotmail.com en vermeld in de mail de namen van de teamleden en tevens een leuke teamnaam. De quiz wordt gehouden in café ’t Centrum alias H&M. Aanvangstijdstip: 20:30.

Op de Zondag wordt er weer een kroegentocht georganiseerd voor de leden van de Jonkheid. Hierbij wordt er een bezoek gebracht aan de verschillende café’s en andere etablissementen van Sint Geertruid. Meer informatie over de kroegentocht zullen de leden per mail ontvangen.

Al met al staat er weer een geweldig weekend op ons te wachten. We wensen iedereen een fijne Najaarskermis en hopen elkaar bij een van de bovenstaande activiteiten te mogen treffen.